S21

Idag var absolutt ikke noe trivelig dag en stund. Fleste av oss bestemte oss for å dra på en guidet tur til Killing Fields og prison som ble brukt da røde Khmer tok over Kambodsja og utførte folkemord i sitt eget land. Historien var virkelig grusom, helt ufattelig å begripe. Blant annet gikk vi forbi treet hvor vakter til babyer i bena og slo de i treet for å drepe dem, mens moren ble tvunget til å se på. 

Tenker også på hvor lite vi har hørt om dette på skolen tidligere.. Sammenlignet med 2.verdenskrig feks forstår jeg seff at dette er ikke like nært, men det er fortsatt en ubegripelig hendelse som burde nevnes mer enn den gjør. 

De fleste av oss dro til lunsj med hovne øyne etterpå, men etter noen drastiske endringer av samtaleendringer ble stemningen bedre igjen. Spiste på et sted hvor alle ansatte er studenter og lærere i hospitalitybransjen, og pengene går til å støtte den lokale skolen. Var i tillegg utrolig god mat, chicken cashewnut with mango! 

Ettermiddagen ble rolig tilbrakt, gikk noen runder rundt samme kvartal med Christel i håp om å finne et marked, men gav opp og la oss ved bassenget på hotellet istedenfor. Slitsom formiddag krevde rolig ettermiddag. Avsluttet kvelden med middag på en lokal restaurant, med igjen veldig god mat!  

Imorgen går turen til Sihanoukville og etterlengtet strandliv! Kjenner nesten sanden mellom tærne allerede! 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s